När du fått en skada på din bil!

Följ våra instruktioner här under..

Börja med att anmäla skadan till ditt försäkringsbolag via telefon eller hemsida. Tänk på att om bilen är nyare än 3 år så har du vagnskadegaranti på din bil och då går det på Orginalförsäkring, tex Bmw orginalförsäkring eller Kia orginalförsäkring. Vid parkeringsskada, viltolycka och skadegörelse måste det även polisanmälas.

Efter anmälan är klar så behöver du boka en skadebesiktning av din bil hos oss. Den bokar du genom att gå in på fliken  "boka skedebesiktning" uppe till höger.  Vid skadebesiktningen så tar vi foton på skadorna och går tillsammans igenom vad som ska repareras, detta gör vi för att kunna skicka en kostnadskalkyl till försäkringsbolaget. För att vi ska kunna göra en så korrekt bedömning som möjligt önskar vi att bilen är rentvättad.

Vid skadebesiktningen så bokar vi tiden för reparationen av din bil och den uppskattade tiden det kan tänkas ta. Har du en hyrbilsförsäkring som täcker under reptiden så får du information om hur du bokar det och vilken hybilsfirma du ska använda.